Wil je graag exposant worden?

Wij maken een voorstel op maat.

Op LEES! vind je het grootste aanbod nieuwe boeken en verhalen

én een groot aanbod van eerdere uitgaven van auteurs. Er wordt met een thematische indeling gewerkt waarbij telkens een boekhandel jouw gids is, met een ruime en kwalitatieve selectie aan titels. Het volledige aanbod wordt opgedeeld in zestien thema’s.

Op LEES! komt het geschreven woord tot leven.

Dat ervaar je op het Auteurspodium met debatten en lezingen. Bekende en minder bekende (inter)nationale auteurs delen hier het podium. Op het nieuwe van Ostaijen-podium ontdek je nieuwe talenten, nieuwe vormen van taaluitingen, intrigerende combinaties van cultuurvormen die vertrekken vanuit het woord. Op het zonder drempel Kinderpodium nemen auteurs je mee in de wereld van de kinderverhalen en -illustraties. Tijdens de nocturne laat je je onderdompelen in extra beleving.

LEES! richt zich voluit naar de toekomst.

Hoe leest men over vijf jaar? Hoe worden verhalen geschreven, gebracht, gemaakt? Welke rol speelt

technologie in het boekenvak? Welke samenwerkingen ontstaan er in deze zoektocht naar het nieuwe schrijven. LEES! neemt de bezoeker mee op een innovatietraject. Nieuwe ontwikkelingen worden er op een publieksvriendelijke manier voorgesteld.

Met de LEES!-app bedienen we de bezoeker op de festivalvloer en werken we aan een contentplatform voor community building.