LEES! Het boekenfestival – een volwaardige editie 2022, tijdens de herfstvakantie in Antwerp Expo.

De tweede editie van LEES! Het boekenfestival vindt dit jaar plaats van 29 oktober t/m 6 november in Antwerp Expo. Dat kondigde Easyfairs, organisator van beurzen en evenementen en uitbater van beurshallen, vandaag verheugd aan. Na de pocket editie van vorig jaar wordt nu opnieuw een volwaardige editie neergezet. De toekomst van de boekenbeurs in Antwerpen is hiermee gegarandeerd.

Boekhandels en uitgeverijen vinden zich in een operationele werkgroep die instaat voor de verdere ontwikkeling van LEES!. Dit op maat van de lezer en met een centrale rol voor de auteur. Belangrijk is dat deze werkgroep niet exclusief is, maar open staat voor alle uitgeverijen en boekhandels die samen willen werken aan de uitbouw van LEES! Ook de auteurs en de andere stakeholders van het Boekenoverleg krijgen een betekenisvolle rol in de realisatie van deze editie, in lijn met het eerder uitgebrachte advies door dit platform.

Boekhandels Vlaanderen vzw: “LEES! wordt 9 dagen lees- en beleefplezier, waarbij het aanbod thematisch aan de bezoeker wordt gepresenteerd, met daarin een centrale rol voor de boekhandels. Meer nog dan de stapels boeken is LEES! een plek van ontmoeting met lezers, auteurs en boekenvakkers, een moment van nieuwe ideeën en inspiratie opdoen.”…

Deel :